Rogier Koopmans - Finance Professional

Rogier Koopmans

Waarom Rogier heeft gekozen voor een baan bij een detacheringsbureau? Nou, onder andere omdat hij alle tijd wil nemen om rond te kijken naar iets dat hij echt leuk vindt. Detachering geeft hem de mogelijkheid om bij allerlei bedrijven een kijkje in de keuken te krijgen en ervaring op te doen.

Het lijkt erop dat business controlling goed bij hem past. Het is een functie die meer met mensen en het bedrijf te maken heeft dan het puur financiƫle werk. Als business controller ben je sterk betrokken bij het verbeteren van processen en de organisatie. Rogier beschikt over meerdere eigenschappen die hem geschikt maken voor dit werk. Hij is sociaal, analytisch, kan goed feedback geven en adviseren, en houdt van afwisselende werkzaamheden.

Als hij niet werkt, houdt Rogier van gamen en maakt hij mooie tochten op zijn mountainbike. En hij is lid van een klaverjasclubje. Nee, hij is nog geen 90. Je moet dit zien als het in stand houden van een oud ambacht.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creƫren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.