fbpx

Roelof Roo

Roelof is een energieke, ambitieuze en betrokken professional en woont in de mooie tapijtstad Genemuiden. De ondernemers- en doorzettingsmentaliteit is bij Roelof daarom ook ruimschoots aanwezig en zichtbaar. Naast het werk vindt Roelof het geweldig om op vakantie te gaan naar bergen om te hiken. Regelmatig is hij daarom ook te vinden in de Alpen. Ook in Nederland blijft de vrije tijd niet onbenut door de verschillende sporten. Naast het wekelijkse rondje hardlopen staat Roelof regelmatig op pedalen van de mountainbike.

Na ongeveer 2 jaar werkzaam te zijn als consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en optimalisatie heeft Roelof de overstap gemaakt naar Fit Professionals. Tijdens het volgen van zijn Master bij Nyenrode ontdekte hij dat er meer interesse is voor cijfers en de financiële kant bij bedrijven. Dit is immers de motor achter iedere organisatie. Ook de doorgroeimogelijkheden en deskundigheid bij Fit spraken Roelof in het bijzonder aan. De ambitie is er daarom om uiteindelijk in het hogere management terecht te komen. Hierdoor wil Roelof de vitaliteit van bedrijven en uiteindelijk daarmee de maatschappij naar een hoger level tillen. De ideale combinatie naast zijn master om de theorie gelijk in de praktijk toe te passen geeft Roelof dus echt een bredere blik als finance professional.

Een belangrijke kwaliteit van Roelof is dat hij nauwkeurig te werk gaat en doet wat hij zegt!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.