Robin Zijlstra

Robin is een echte Fitter. Hij vindt zichzelf helemaal terug in onze derde kernwaarde: vitaliteit. Zo gaat hij drie keer in de week naar de sportschool, gaat hardlopen en deinst ook niet terug voor een halve marathon hier en daar. Maar is Robin dan ook deskundig en betrokken?

Het ondernemersbloed stroomt Robin door zijn lijf. Hij is opgegroeid in een erg ondernemend gezin en zijn grote droom is om later zelf ook een mooi bedrijf te beginnen. Hij heeft als klein jongetje al ingepeperd gekregen dat je overal vol voor moet gaan. Deskundig is hij dus zeker ook. Verder droomt Robin van een wereldreis maken. Maar eerst even een tijdje aan de slag bij Fit om nog meer tot Finance Professional uit te groeien. 

In zijn vrije tijd kun je Robin vinden bij Proeflokaal Mout, als hij tenminste niet aan het rennen is bij Kardinge of in de sportschool staat. Hij is super sociaal en je moet wel heel erg je best doen wil je ruzie met hem krijgen. Naast dat Robin een harde werker is, is hij super loyaal. Aan Robin heb je een vriend voor het leven. Als dat niet betrokken is, dan weten wij het ook niet!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.