Rik hogendoorn - Recruiter bij Fit

Rik Hogendoorn

Eigenlijk solliciteerde Rik alleen maar naar een stagefunctie. De bedoeling was dat hij een personeelshandboek zou schrijven. Anderhalf jaar later blijkt dat handboek een soort van bijkomstigheid te zijn geweest. Hij heeft een gesprekscyclus opgezet, sollicitatiegesprekken gevoerd, meegedacht over de HR-cyclus en een beoordelingssysteem helpen opzetten bij Fit, en o ja, het personeelshandboek is ook klaar.

Inmiddels heeft hij ook zijn bachelor human resource management afgerond, ondanks die enorm uit de hand gelopen stage.

Wat hem aanspreekt bij Fit? Het meest opvallende is natuurlijk dat hij meteen zo veel verantwoordelijkheden kreeg. Dat vond de ondernemende Rik een geweldige binnenkomer. Fit laat je zelfstandig werken. Daarbij ga je natuurlijk regelmatig onderuit. Je wordt dan in de juiste richting geholpen en krijgt helder uitgelegd hoe je het ook anders kunt aanpakken.

Voor een HR-man is het niet vreemd dat hij mensen interessant vindt. Sterker nog, zijn doel is dat de mensen met wie hij werkt, elke dag met plezier naar hun werk gaan. Dat hij altijd weet wat hen bezig houdt. Zijn er conflicten? Dan lost hij ze bij voorkeur op met een beetje humor.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creƫren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.