Rick Last - Finance Trainee

Rick Last

Rick beschikt over een sterk analytisch vermogen. Hij werkt elke dag met Excel en vindt dat heerlijk. Wat er zo leuk is aan werken met cijfers? Ze liegen niet. Je kunt er altijd een objectief oordeel over geven en op basis daarvan beslissingen nemen.

Sinds hij zijn studie bedrijfseconomie aan de RUG, gevolgd door een Master of Finance, heeft afgerond, werkt hij bij Fit. Het klikte meteen. Wat hem aanspreekt is de professionaliteit van de organisatie. Hij komt elke keer met plezier naar de maandbijeenkomsten. Omdat hij niet in Groningen werkt, is het fijn om een keer per maand bij te praten met de collega’s.

Niets menselijks is hem vreemd. Zo vindt hij het irritant als andere mensen te snel oordelen, maar zegt hij er niets van omdat hij het zelf soms ook doet. Toch zou hij wel iets meer uitgesproken willen zijn.
Rick vindt het aan de ene kant leuk om samen te werken en mensen uit te leggen hoe de vork in de steel zit, en kan er aan de andere kant enorm van genieten om afgezonderd bezig te zijn met de cijfers. Toch is het kluizenaarschap niets voor hem; mensen horen er bij, wat hem betreft.

Op het gebied van fitheid kunnen we melden dat Rick al vele jaren voetbalt. Ook doet hij verwoede pogingen om hard te lopen en gaat hij regelmatig naar de sportschool.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.