fbpx

Remko Hofman

Remko was nog maar 8 jaar toen hij al riep dat hij bankdirecteur wilde worden. Tja, hij is echt een Financial in hart en nieren. Vooral de combinatie van IT en Finance spreekt hem aan. Remko ziet zichzelf helemaal in een financiële functie binnen een commercieel bedrijf. Bankdirecteur hoeft van hem niet per se meer, als hij maar een uitdagende baan heeft waar hij zichzelf kan blijven ontwikkelen.

Want Remko is nou eenmaal erg leergierig. Na zijn Bachelor Economics en Business ging hij direct door naar de Master Finance. Remko heeft tijdens zijn Master zelfs een meewerkstage gedaan om ervaring op te doen. Naast leren gaat Remko graag op reis. Hij heeft zijn studie deels in oost Canada gevolgd en kan niet wachten om de rest van Canada te zien.

Maar eerst blijft hij nog even lekker in Groningen met de gezellige cafeetjes. Remko kent ze allemaal want hij is groot fan van speciaalbiertjes. Verder houdt Remko natuurlijk ook van sporten. Hij blijft Fit door te tennissen. Deze verstandige Fitter heeft bij ons helemaal zijn plek gevonden!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.