fbpx

Paulus Kooistra

Toen hij zijn studie Accountancy aan de NHL in Leeuwarden had afgerond, dacht Paulus dat hij registeraccountant wilde worden: een leuk beroep met een duidelijke dress code en structuur. Al gauw bleek hij meer ruimte nodig te hebben dan de structuur bood. Die ruimte ontstond toen hij samen met Erik aan Fit Professionals of Finance begon. In deze nieuwe uitdaging kwamen veel van de eigenschappen die Paulus kenmerken, samen: hij is communicatief vaardig, creatief en eigenwijs, hij zet graag zijn tanden in een opdracht en gaat er hard voor. Ook is het belangrijk voor hem om zijn diepgaande vakkennis en strategisch inzicht in te zetten.

Paulus blinkt uit in het uitzetten en bewaken van de grote lijnen. Hij let erop dat het spel binnen die lijnen wordt gespeeld. Maar vergis je niet: geen detail ontgaat hem. Hij begeleidt medewerkers net zo lang en zorgvuldig totdat hij zeker weet dat ze er klaar voor zijn om hun taak zelfstandig uit te voeren. Daarbij vindt hij het belangrijk dat de finance professional zich vol vertrouwen aan het werk kan wijden én dat de opdrachtgever dat werk met een gerust kan overlaten aan de professional.

Wanneer hij erin slaagt om mensen te plaatsen op een opdracht die hen motiveert, inspireert en uitdaagt, zodat ze volledig tot hun recht komen en hun meerwaarde laten zien aan de opdrachtgever, is Paulus een heel tevreden man.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.