Nikki Smit

Praktische ervaring opdoen bij verschillende bedrijven, in uiteenlopende branches, met diverse werkzaamheden. Daarom koos Nikki ervoor om finance trainee bij Fit te worden. De leergierige Nikki stelt regelmatig kritische vragen. Als kind al maakte ze haar ouders gek met de ‘waarom’-vraag. Een eigenschap die haar als interim finance professional uitstekend van pas komt!

Nikki is analytisch en onbevooroordeeld. En omdat ze altijd op zoek is naar verbetering, liggen haar ambities hoog. Een functie als financieel directeur bij een internationaal bedrijf spreekt haar enorm aan. Maar eerst gaat ze zo veel mogelijk werkervaring opdoen. Zoeken naar verbetering doet ze niet alleen in haar werk, maar ook privé. Bijvoorbeeld door te sporten. Ze is een liefhebster van fitness en softbal en doet ook hierin altijd haar best om zichzelf te verbeteren. 

Telefoonnummer: +316 37448992

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.