Niels Smakman - Finance Professional

Niels Smakman

Doordat Niels het lange traject heeft gevolgd (van VMBO en MBO naar HBO en WO) beschikt hij over een uniek pakket vaardigheden. Met deze skills is hij perfect op zijn plaats in een schakelfunctie tussen uitvoerende medewerkers en het hogere management. Hij spreekt de taal van praktijkgerichte uitvoerders en communiceert even soepel met de directie.

Niels houdt niet zo van veiligheid en vastigheid. Daarom is FIT Professionals of Finance ideaal voor hem. Hij springt graag in het diepe om aan iets nieuws te beginnen. Bij FIT waardeert hij de regelmatige bijeenkomsten met zijn collega’s en de onderlinge betrokkenheid. Daarmee onderscheidt FIT zich van andere detacheringsbureaus.

De ambitieuze Niels vindt het prettig om betrokken te zijn bij de organisatie waar hij werkt, zodat hij van alles wat meekrijgt en zich optimaal kan inzetten. Ook overziet hij graag alle bedrijfsprocessen en wil hij weten wat er binnen een organisatie speelt. Zijn ambities liggen dus zeker op een hoog niveau.

Niels blijft fit door twee keer per week te gaan hardlopen. Als het mooi weer is, gaat hij wakeboarden. Hij spreekt graag met vrienden in de stad af. En hij wil best een keer naar een fantastische bestemming. Als het even kan in Zuid-Amerika.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.