fbpx

Niels Oosterhoff

Niels was nog bezig met zijn studie Organisational Management Control aan de Rijksuniversiteit Groningen toen Fit hem uitnodigde voor een gesprek. En hij voelde zich meteen thuis. De persoonlijke betrokkenheid en het streven naar kwaliteit spreken hem erg aan.

Niels wil zich ontwikkelen tot business controller. Wat hij graag doet is schakelen tussen verschillende soorten werkzaamheden en ervoor zorgen dat mensen zich betrokken voelen bij het werk. Niels is een echte teamspeler. Hij wil dat iedereen zich goed voelt en vindt het belangrijk om elkaar te helpen. Samen kom je immers echt verder!

Door zijn leergierige houding zul je hem niet snel horen roepen dat iets te moeilijk is. Als hij iets wil bereiken, richt hij zich daarop en weet hij in de meeste gevallen het gewenste resultaat te behalen.

Bij Fit Professionals of Finance waardeert hij de ontspannen sfeer en de laagdrempeligheid. Niels vindt zichzelf best rationeel, maar ´een keuze voor een organisatie als Fit maak je met je hart´.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.