Niels Oosterhoff - Finance Professional

Niels Oosterhoff

Niels studeerde nog toen FIT hem uitnodigde voor een gesprek. En hij voelde zich meteen thuis. De persoonlijke betrokkenheid en het streven naar kwaliteit spreken hem erg aan.

Zijn studie Organisational Management Control heeft hem voorbereid op een controller-functie, en daar ligt inderdaad zijn ambitie. Bij FIT is hij erop gericht om zich verder te ontwikkelen. Wat hij graag doet is schakelen tussen verschillende soorten werkzaamheden en ervoor zorgen dat mensen zich betrokken voelen bij het werk. Vooral op het gebied van samenwerking wil hij nog het een en ander leren. Zo vindt hij het soms lastig te accepteren dat hij het niet altijd iedereen naar de zin kan maken.

Bij Fit Professionals of Finance waardeert hij de ontspannen sfeer en de laagdrempeligheid. Niels vindt zichzelf best rationeel, maar ´een keuze voor een organisatie als FIT maak je met je hart´.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.