fbpx

Niek Oude Veldhuis

Dat Niek van cijfers en finance houdt, is geen wonder als je naar zijn familie kijkt. Cijfers en sudoku’s waren dagelijkse kost bij hem thuis. Hij heeft zijn carrière als finance professional dus al met de paplepel ingegoten gekregen. Al leek Niek het als kind het ook niet verkeerd om profvoetballer te worden. Maar goed, het bedrijfsleven heeft het toch gewonnen van de balsport. En daar zijn we bij Fit maar al te blij om!

Want onze deskundige Niek ambieert naar een leidinggevende functie als financieel directeur of cfo. Laat deskundigheid nou net een kernwaarde zijn van Fit. Is Niek dan ook betrokken en vitaal? Nou, absoluut! Zijn vrienden zien hem namelijk als een vrolijke, spraakzame jongen die altijd voor iedereen klaar staat en zijn eerlijke mening geeft. Je kunt Niek alleen chagrijnig krijgen door heel langzaam te rijden op de snelweg. Want het zou toch jammer zijn als hij daardoor zijn voetbaltraining of kennissessie mist.

Inderdaad, Niek past ook compleet binnen de derde kernwaarde van Fit: vitaal. Hij gaat minstens 3 keer in de week sporten en als het even kan nog vaker. Voetbal, tennis, squash, padel en wielrennen. Niek is overal bij!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.