Nico Essing - Finance Professional

Nico Essing

Wat doet een geboren en getogen Rotterdammer in Groningen? Nou, wat Groningers ook doen: wonen, werken en genieten. ‘Geen Woorden, Maar Daden’ is trouwens wel zijn lijfspreuk gebleven, en dat is maar goed ook, want die sluit perfect aan bij het Fit-motto.

Nico wordt oprecht blij van een combinatie van cijfers, economie, mensen en sales. Als commercieel manager bij Fit Professionals of Finance kon hij het niet beter treffen.

Het is belangrijk voor Nico om waarde toe te voegen voor mensen en klanten. De afwisseling van werken op kantoor en naar buiten treden vindt hij fantastisch, en hij is erg gedreven om de bekendheid van Fit Professionals of Finance te laten groeien. De organisatie is nu nog klein en iedereen kent elkaar goed. Maar als dat groter wordt, hoe zorgen we dan nog voor een persoonlijke sfeer? Hij is er nu al mee bezig en beschouwt het als zijn missie om iets moois op te bouwen.

Nico is in alle opzichten een hardloper. Lopen in de natuur is voor hem een combinatie van energie kwijtraken, in balans komen en ongelofelijk genieten van de omgeving.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.