Mireille Koster - Finance Professional

Mireille Koster

Dat Mireille van uitdagingen houdt, blijkt direct uit de keuzes die ze maakt. Zo koos ze voor een Engelse bachelor Economics and Business Economics omdat ze haar Engels wilde verbeteren. Ze koos voor Fit Professionals of Finance in plaats van een vaste baan en ze gaat met haar zaalvoetbalteam voor het allerhoogste niveau.

Het werk bij FIT biedt Mireille volop kansen om zich verder te ontwikkelen. Ze ziet zichzelf bij FIT werkervaring opdoen bij diverse opdrachtgevers. Mireille heeft al de nodige bestuurlijke ervaring en vindt dat mooi werk. Daarom ambieert ze uiteindelijk een positie in de board van een grote onderneming.

Stilzitten is er voor deze finance professional niet bij. Ze organiseert haar dagen zo, dat ze veel voor elkaar krijgt, veel kan sporten én tijd overhoudt voor gezelligheid met vrienden.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.