fbpx

Michel Wang 

Van jongs af aan heeft Michel meegewerkt in het Chinese restaurant van zijn ouders. Hij kreeg dus al vroeg te maken met klantcontact, ondernemerschap en administratie. Uiteindelijk koos hij voor de opleiding tot accountant en ging hij werken bij een big-four kantoor. Met zijn achtergrond van ondernemerschap en accountancy en zijn openhartige, assertieve karakter heeft Michel altijd oog voor het bedrijf. 

Opdrachtgevers van Fit Professionals of Finance kampen met situaties waarvoor ze een oplossing zoeken. Gaan ze voor een pragmatische oplossing die uitgaat van de doelen, missie en visie van de organisatie? En willen ze het beste uit alle stakeholders halen? Dan is Michel hun man. Michels ambitie is om mensen te helpen door het beste in hen naar boven te halen. 

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.