fbpx

Matthias Scholtus

Matthias verhuisde voor zijn studie van Friesland naar Groningen. Een wereldreiziger bleek hij al vroeg te zijn. Vandaar dat hij ook koos voor een internationale studie in Economics die hij zelfs deels in Indonesië heeft gevolgd. Hij is voor niets of niemand bang en heeft ook een nachtje in de jungle geslapen. Dit vond hij zo leuk, dat hij het liefst zo snel mogelijk op reis gaat naar de Amazone. Nou, het is wel duidelijk dat onze Matthias geen uitdaging uit de weg gaat.   

We zijn maar al te blij met hem bij Fit. Matthias is een nieuwsgierige, harde werker die voor iedereen klaarstaat. Hij schreeuwt niet het hardst, maar is zeker de gangmaker binnen zijn vriendengroep en op kantoor. Hij houdt van wiskunde en is erg wereldkundig. Het liefste werkt hij later als financieel directeur bij een groot internationaal bedrijf. Wie weet wat er voor Fit allemaal nog te wachten staat!

Matthias is een Fitter in hart en nieren. Nog voor Matthias kon zwemmen (uh, lopen), was hij al druk in de weer met de voetbal. Als hij zelf niet voetbalt, kijkt hij wel een wedstrijd in het stadion met zijn vrienden. Al krijgt hij dan misschien niet de hele wedstrijd mee. Daar is het natuurlijk veel te gezellig voor.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.