Martijn Vrugt

Martijn houdt niet van mooie praatjes. Hij zegt liever waar het op staat om vervolgens aan de slag te gaan. Zijn nuchterheid en focus op teamwork zorgen voor een prettige, efficiënte samenwerking. Vanwege de direct voelbare teamspirit voelde hij zich meteen thuis bij Fit Professionals of Finance.

Toen Martijn in aanraking kwam met controlling, vielen er meerdere puzzelstukjes op hun plaats. Hij  combineert zijn nauwkeurigheid namelijk met plezier in samenwerken en interesse in het verhaal achter de cijfers. Daarnaast is Martijn enorm flexibel: hij past perfect in ieder team. Van nature is hij wat meer op de achtergrond. Maar heb je een voortrekker nodig? Ook prima, dan neemt hij die rol op zich. Als iedereen afwachtend naar elkaar kijkt en niet lijkt te weten hoe het verder moet, is hij niet bang om naar voren te stappen en de leiding te nemen. 

Tijdens de opleiding accountancy is de theoretische basis gelegd voor zijn recente werk als controller en assistent-accountant. Als leergierige en gedreven teamspeler wil Martijn zich de komende jaren verder ontwikkelen tot een veelzijdige controller.

Vroeger verlangde hij naar zekerheid en vastigheid. Nu geniet hij er juist van dat hij na een tijdje weer ergens opnieuw kan beginnen en weer compleet nieuwe kennis kan opdoen in een nieuwe omgeving. Vooral nieuwe mensen blijven hem boeien. Martijn vindt het belangrijk om fit te blijven. Hij werkt aan zijn conditie door te fitnessen en te basketballen. Maar het allerliefst gaat hij de bergen in om te klimmen of te skiën. Zo komt hij regelmatig terug in Zwitserland, waar hij geboren is in het destijds ondergesneeuwde Davos.

Ook heeft hij gemerkt hoe belangrijk het is om mentaal fit te blijven. Bijvoorbeeld door soms nee te zeggen, om te voorkomen dat je je eigen grenzen over gaat.

Telefoonnummer: +316 31943456

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.