fbpx
Martijn Vrugt

Martijn Vrugt

Martijn houdt niet van mooie praatjes. Met zijn nuchtere houding focust hij zich op teamwork en zorgt hij voor een prettige en efficiënte samenwerking. Vanwege de direct merkbare teamspirit voelde hij zich meteen thuis bij Fit Professionals of Finance.

Waar Martijn zijn energie uit haalt? Nieuwe uitdagingen aangaan om zichzelf te ontwikkelen. Nieuwe mensen leren kennen om kennis te kunnen uitwisselen. Flexibel als hij is, past hij in ieder team. Hoewel hij van nature eerst de kat uit de boom kijkt, is hij niet bang om naar voren te stappen en de leiding te nemen als dat van hem wordt verwacht.

Tijdens de opleiding accountancy is de theoretische basis gelegd voor zijn recente werk als controller en assistent-accountant. Martijn combineert zijn nauwkeurigheid met plezier in samenwerken en interesse in het verhaal achter de cijfers. Als leergierige en gedreven teamspeler wil Martijn zich de komende jaren verder ontwikkelen tot een veelzijdige controller.

Martijn vindt het belangrijk om fit te blijven. Hij werkt aan zijn conditie door te fitnessen en te basketballen. Maar het allerliefst gaat hij de bergen in om te klimmen of te skiën. Zo komt hij regelmatig terug in Zwitserland, waar hij geboren is in het destijds ondergesneeuwde Davos.

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.