Marten Lolkema - Finance Professional

Marten Lolkema

Marten heeft gekozen voor een traineeship bij Fit Professionals of Finance omdat hij business controller wil worden. Hij werkt namelijk graag met mensen en wil iets toevoegen aan de organisaties waar hij werkt. Bij FIT wordt er in traineeships veel aandacht besteed aan de soft skills, en dat vindt Marten heel belangrijk, omdat hij in zijn werk met veel verschillende mensen te maken krijgt.

Marten is kalm en stressbestendig. Hij kan soms koeler overkomen dan hij zich voelt. Dat kan een handige eigenschap zijn, maar ook een valkuil. Daarmee is hij dus aan de slag gegaan.

De combinatie tussen finance en IT zit hem in het bloed. Als student ontwikkelde hij met een aantal medestudenten een systeem om de jaarlijkse spend-analyse van de Provincie Groningen te automatiseren. Hun dashboard was zo’n succes, dat de Provincie het deelde met een aantal gemeenten. ‘Dat was een mooie ervaring, dat iemand zo blij was met iets dat wij gemaakt hadden.’

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.