Maarten Kat

Met zijn opvallende cv en vrolijke persoonlijkheid is het geen wonder dat Maarten na zijn sollicitatie bij Fit binnen een half uur werd teruggebeld. Cijfers hebben geen geheimen voor hem, hij is sociaal, open en sportief. Eigenlijk is Maarten de ideale Fitter!

Hij is analytisch en kan tegelijkertijd fantastisch met mensen omgaan. Om fit te blijven, gaat Maarten regelmatig naar de sportschool. Hij heeft jarenlang taekwondo beoefend en bereidt zich voor op een switch naar kickboksen.

Maarten is zijn studiecarrière begonnen aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Toen hij die had afgerond, inclusief een jaar stage in Londen, was hij nog niet uitgeleerd. Hij is namelijk erg leergierig, wat zijn geschiktheid als gedetacheerde Fitter alleen maar onderstreept. Hij koos voor de universitaire master International & Business Management.

Maarten heeft wel een dingetje met grenzen. Hij is gek op avontuur en gaat ieder jaar op vakantie naar een land waar hij nog nooit is geweest. Zo heeft hij al een flink aantal nieuwe werelden ontdekt. Ook de grenzen van wat mogelijk is, beschouwt hij als een uitnodiging om verder te kijken dan zijn neus lang is. Zeg je tegen hem dat iets niet kan? Dan zoekt hij net zo lang tot hij een manier heeft gevonden om het voor elkaar te krijgen. Met een brede glimlach natuurlijk.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.