Maarten Kat

Bij Maarten weet je een ding zeker: hij heeft altijd zijn blik over de grens. Landsgrenzen, maar ook de grenzen van wat mogelijk is. Zeg niet tegen Maarten dat iets niet kan, want hij kijkt verder en vindt een manier.

Maarten is zijn studiecarrière begonnen aan de Hoge Hotelschool. Deze heeft hij afgerond, inclusief stage in Londen. Daarna is hij gegaan voor de wo-master International Business Management. 

Hij is analytisch en kan tegelijkertijd fantastisch met mensen omgaan. Zo iemand wil iedereen wel in het team hebben! Buiten zijn werk beoefent Maarten al jaren taekwondo. Daarnaast is hij veel in de sportschool te vinden. 

Met zijn opvallende cv en vrolijke persoonlijkheid is het geen wonder dat Maarten na zijn sollicitatie bij Fit binnen een half uur werd teruggebeld. Cijfers hebben geen geheimen voor hem. Dit, in combinatie met zijn sociale en open houding, maakt Maarten de gedroomde Fitter.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.