Lysette Noord

Lysette is een echte social butterfly. Al herken je haar misschien ook wel als spin in het web. Ze is graag overal bij en organiseert veel leuke uitjes met haar vriendinnen. Die ziet ze het liefst zo vaak mogelijk. Ze krijgt er energie van om mensen in hun kracht te zetten. Nét even het steuntje in de rug geven dat iemand nodig heeft om verder te komen. Aan de loyale Lysette heb je echt een vriend voor het leven. 

Stilstaan? Dat kent Lysette niet. Als ze niet met haar vriendinnen op stap is, is ze wel met de kettlebell heen en weer aan het zwaaien. Verder kun je (haast) geen sport bedenken die Lysette nog niet heeft uitgeprobeerd. Ook blijft ze Fit door op haar voeding te letten. Dit betekent echt niet dat Lysette alleen maar op een blaadje sla aan het kauwen is de hele dag. Ze vindt het juist interessant om te kijken hoe eten en drinken kan helpen als je bijvoorbeeld hoofdpijn hebt. Lysette zoekt graag naar leuke receptjes. Die dan het liefste wel door iemand anders klaargemaakt worden.

Lysette haar grote droom was vroeger om de kledingbranche in te gaan. Haar eigen kledingwinkel starten of inkoopster worden. Lysette is namelijk altijd al een echte ondernemer geweest en gaat graag het avontuur aan. Daar heb je natuurlijk een sterke financiële basis voor nodig. En laat Fit Professionals of Finance daar nou net bij kunnen helpen!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.