fbpx

Louise van der Laan

Louise is opgegroeid in Brabant en voor haar studie Accountancy naar de gezellige studentenstad Groningen afgereisd. Tijdens haar studie is ze actief geweest bij de studievereniging en zit op dit moment nog in de Raad van Advies. Na kortstondig in de Accountancy te hebben gewerkt aan het begin van de corona periode heeft ze besloten om weer te gaan studeren en de master Controlling te gaan volgen. Met haar master Controlling op zak, was Louise klaar voor een avontuur bij Fit Professionals.

Reizen is één van Louise haar hobby’s. In 2018 is ze in haar eentje wezen backpacken in Maleisië en in 2019 is ze na het afronden van haar studie samen met een vriendin een reis gemaakt van 10 weken door Thailand en Vietnam. Verder vindt ze het leuk om naar de bioscoop te gaan en drinkt ze graag een speciaal biertje op het terras.

Louise is heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is een harde werker, maar op zijn tijd wordt een grapje zeker gewaardeerd. Om fit te blijven doet ze aan crossfit en gaat ze af en toe naar de sportschool.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.