fbpx

Loes Scharenborg

Loes houdt van avontuur. Die eigenschap is bepalend voor alle keuzes die ze maakt. Zo koos ze voor de Engelstalige variant van de studie International Business, omdat die uitdagender is. En dat bleek een prima beslissing, want daardoor kon ze haar stage in Antwerpen doen. Van daaruit heeft ze een half jaar in Boedapest gestudeerd – ook al geen voor de hand liggende stad.

Inmiddels is Loes werkzaam als Recruitment Consultant bij Fit Professionals of Finance. Ze vindt het super dat ze meteen de nodige verantwoordelijkheid krijgt en een breed palet van taken mag oppakken.

Loes maakt van een paar zeer uiteenlopende eigenschappen een spannende mix. Ze is een harde werker, ze is erg behulpzaam en ook nogal ongeduldig. Ze waardeert betrouwbaarheid en eerlijkheid in anderen.

Ze blijft fit door te volleyballen en door allerlei dingen te ondernemen met vrienden. Als het mooi weer is, is Loes gegarandeerd te vinden op het terras bij Kaap Hoorn. Ook niet onbelangrijk: je kunt haar wakker maken voor een bord pasta, zolang er maar genoeg kaas op zit.

Ze gaat nog steeds graag op avontuur. Als ze ooit de kans krijgt, gaat ze een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland maken. Hoe tof is dat!

Telefoonnummer: +31 6 25253081

E-mail: l.scharenborg@fit-professionals.nl

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.