Klaas Lucas Kramer

Na zijn studie International Financial Management koos Klaas Lucas direct voor Fit Professionals of Finance. Hij herkende zichzelf in de drie kernwaarden van Fit: deskundig, betrokken en vitaal. Klaas Lucas is ervan overtuigd dat hij zich bij Fit kan ontwikkelen tot een goede allround finance professional. 

Hij beschikt natuurlijk over een flinke dosis recente bedrijfseconomische kennis. Maar Klaas Lucas voegt ook waarde toe aan een organisatie doordat hij actief meedenkt, goede ideeën op tafel legt en er 100% voor gaat. Op deze manier heeft hij zijn eerste opdracht als assistent-controller bij VolkerWessels Telecom uitgevoerd. Hij kijkt reikhalzend uit naar de volgende stappen die hij mag zetten. 

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.