Kevin Huizinga 

Kevin is na zijn Bacheloropleiding Bedrijfskunde verder gegaan met de Master Organisatie & Management. Binnen zijn opleiding koos hij voor richting Finance & Control. En zo kwam hij bij Fit Professionals of Finance terecht.

Vanuit Fit wil Kevin zijn bedrijfskundige kennis inzetten om organisaties verder te helpen. Bovendien heeft hij, met al zijn theoretische kennis, behoefte aan praktijkervaring. Hij is enorm gedreven om zich in een dynamische werkomgeving te ontwikkelen, zodat hij uiteindelijk als Senior Business Controller kan werken. 

Om fit te blijven, is Kevin lid van een lokale amateurvoetbalclub. Daar speelt hij al van jongs af aan, elke zaterdag vaste prik. Op weekdagen gaat hij naar de sportschool, zodat hij in het weekend de tegenstander zijn hielen kan laten zien op het voetbalveld. 

Telefoonnummer: +316 21834656

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.