fbpx

José de Jonge

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de front office van verschillende hotels, was het tijd voor een volgende stap. José vindt het leuk om aanspreekpunt te zijn en een helpende hand te bieden waar nodig en te zorgen dat alles geregeld is. Hierdoor zorgt zij ervoor dat collega’s zich meer kunnen focussen op hun eigen werk.

Door haar werkervaring in de horeca heeft ze hard leren werken en flexibel leren zijn. Een dynamische werkomgeving geeft haar dan ook veel energie. Daarnaast vindt ze het belangrijk om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen en dat haar werk afwisselend is. Dit is de reden dat ze voor de dynamische werkomgeving van Fit heeft gekozen.

In haar vrije tijd gaat José graag hardlopen, doet ze aan yoga en gaat ze er op uit met vriendinnen. Als de zon schijnt is José buiten te vinden. De afgelopen jaren heeft ze veel gereisd maar ze wil nog veel meer van de wereld zien! Ze ontdekt graag nieuwe plekken en is altijd nieuwsgierig naar de lokale specialiteiten.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.