fbpx

Johan Wiersma

Johan houdt van avontuur. Als klein jongetje wilde hij niets liever dan F16 piloot worden. Voor veel mensen blijft het bij dromen, maar Johan ging ervoor. Want hij is geen dromer, maar een harde werker. Helaas was Johan niet een van de weinige uitverkorenen die F16 piloot is geworden. 

Gelukkig voor ons! Anders was hij natuurlijk nooit bij Fit terecht gekomen. Op de middelbare school heeft hij zijn roeping gevonden in Economie. Johan is erg goed met cijfers en vindt het bedrijfsleven onwijs leuk en interessant. Zijn nieuwe droom is om, schouder aan schouder met het management van een groot bedrijf, de koers uit te zetten richting de toekomst. Als stuurman van de organisatie, zou je kunnen zeggen..

Het gevoel voor avontuur is Johan niet kwijtgeraakt. Hij wil nog graag een rondreis maken door Amerika met een camper. Deze Financial blijft Fit door te bootcampen in de sportschool. Als het mooi weer is, gaat hij het liefste buiten hardlopen of stapt hij op de racefiets. 

Waar je Johan voor wakker kunt maken? Een goed gesprek. Dit antwoord typeert hem ten zeerste. Johan is onwijs sociaal en leert graag nieuwe dingen over mensen.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.