Jelmer Dijkstra

Jelmer Dijkstra is van alle markten thuis. Hij heeft brede studies gekozen, zodat hij alles kan worden wat hij wilt. Jelmer heeft een bachelor in International Business gedaan. Daarna een Master in Business Administration met als track Strategic Innovation Management. Niet alleen op gebied van werk en school is Jelmer veelzijdig, hij heeft ook een ruim assortiment aan hobby’s. (Zaal)voetbal, mountainbiken en op avontuur gaan zijn hier maar een paar voorbeelden van.

En het avontuur zoekt hij zeker op. Als zoon van een dierenarts mocht hij mee een oude klant van zijn vader opzoeken in Canada. In Indonesië is hij op zoek gegaan naar de roots van zijn oma, en heeft deze ook gevonden. Wat Jelmer het allerleukste vindt aan reizen? Dat is toch wel het eten. De Italiaanse keuken is zijn favoriet. Niet alleen maar pasta en pizza, maar ook de verscheidenheid aan gerechten in Italië zelf.

Maar goed. Jelmer blijft gewoon een echte Fries. Hij gaat elke week nog trouw met een busje vanuit Groningen terug naar Oudemirdum om te voetballen. Nu in Groningen bij Fit wil Jelmer zich meer specialiseren op de Finance kant, om echt het totaalpakket te kunnen aanbieden bij opdrachtgevers. Eén ding is zeker, geen uitdaging is voor Jelmer te groot!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.