fbpx

Jelmer Bolt

Jelmer (Master of Finance, RUG) heeft een bijna onvoorstelbare combinatie in zich van een grote bescheidenheid en een doortastende, initiatiefrijke ondernemersgeest. Gelukkig hadden we dat bij Fit Professionals of Finance snel in de gaten en hebben we hem ingelijfd.

Hij vindt het prachtig om mee te denken over de toekomst en strategie van organisaties: waar staan we nu, waar gaan we naartoe en hoe komen we daar? Daarom is hij bij Fit als Business Consultant altijd druk bezig met nieuwe kansen ontwikkelen, verbindingen leggen en relaties uitbouwen.

De grote kracht van Fit Professionals of Finance? Volgens Jelmer zijn dat drie dingen:

  • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
  • Veel aandacht voor het ontwikkelen van mensen en team
  • Een grote persoonlijke betrokkenheid

Hij houdt van goed, uitgebreid en gezond koken (en eten). Het liefst in zijn huisje in Portugal. Verder houdt Jelmer zich bezig met het versterken van zijn innerlijke en fysieke kracht met Krav Maga.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.