fbpx

Jeffrey van der Galiën

Jeffrey van der Galiën wilde altijd architect worden, maar in de loop der jaren kwam hij erachter dat hij berekeningen maken die erbij komen kijken eigenlijk het allerleukste vindt. Tijd voor een nieuwe droom dus! En die had Jeffrey allang gevonden: hij wilde de Finance in.

Dat is Jeffrey dan ook gelukt. Hij vindt het onwijs interessant om mee te denken bij beslissingen binnen een organisatie. Graag heeft hij een breed takenpakket zodat hij overal een graantje van mee kan pikken. Jeffrey heeft namelijk al veel werkervaring en weet precies wat hij leuk vindt. Zo begon hij tijdens zijn afstudeerstage al bij Thialf in de financiële administratie.  

Maar voor deze werkbij blijft er gelukkig genoeg tijd over om lekker Fit te blijven. En dat komt goed uit, want Jeffrey houdt erg veel van voetbal! Vroeger kon je hem zelfs wakker maken voor een goed potje voetbal. Maar laat Jeffrey nu vooral maar lekker uitslapen. Een écht ochtendmens is onze vrolijke en sociale Fitter namelijk niet meer;).

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.