Jeffrey Krist

Als onderdeel van zijn studie Bedrijfseconomie deed Jeffrey onder andere een minor governance, risicomanagement en compliance. Deze minor gaf hem de kans om bij een groot bedrijf risicoanalyses uit te voeren. Dit mocht hij op operationeel en op hoog strategisch niveau doen. Aan de hand van zijn resultaten bracht hij een adviesrapport uit en werden er verscheidene veranderingen doorgevoerd in het bedrijf. Dat smaakte naar meer!

Jeffrey vindt afwisseling in zijn werkzaamheden en omgeving erg belangrijk. Die krijgt hij volop bij Fit Professionals of Finance. Tel hier de betrokkenheid en toegankelijkheid van Fit bij op en je begrijpt waarom hij zich goed voelt bij Fit en detachering.

Uiteindelijk ambieert Jeffrey een carrière als ‘bedrijvendokter’. Hij wil mensen en organisaties helpen om hun financiële zaken op orde te brengen en hun strategische doelen te realiseren. Hij wil hen ondersteunen en begeleiden. Een rol als business controller is hem dan ook op het lijf geschreven.

Je weet altijd wat je aan Jeffrey hebt. Hij is eerlijk en leergierig. Fanatiek is hij ook, zowel in het werk als privé. Omdat hij het belangrijk vindt om fit te blijven, gaat hij regelmatig naar de sportschool. Ook doet hij een survivaltraining, waarvoor hij aan zijn behendigheid en uithoudingsvermogen moet werken.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.