fbpx

Jasper van Diest

Jasper vindt de combinatie van processen en financiën mooi. Ook van de Lean cursus heeft hij enorm genoten. Wat hem daarin aanspreekt is met name de manier van denken: wat kan er worden verbeterd, wat kan er efficiënter? Hij houdt ervan om altijd scherp te blijven. Dit doet hij door processen te analyseren en met mensen in gesprek te gaan om zo tot verbetering te komen.

Waar Jasper aan wil werken is zijn eigenwijsheid. Niet om het af te leren, maar om het op de situatie te kunnen afstemmen, zodat ook anderen de kans krijgen zich te uiten. Na jaren zelf Financial geweest te zijn bij Fit, draagt Jasper nu bij aan het succes van Fit als Business Consultant.

Jasper heeft eerst vanuit zijn eigen netwerk opdrachtgevers gevonden. Op deze manier, door netwerkuitbreiding en het promoten van de dienstverlening van Fit, heeft Jasper een grote bijdrage geleverd aan onze groei. Dat komt mooi uit. Hij krijgt namelijk veel energie van deze groei en alles wat daarbij komt kijken! Samen kom je verder. Het idee is zelfs om aankomend jaar met het team de halve marathon van Amsterdam te lopen.

Veel mensen kunnen alleen maar dromen van alle avonturen die Jasper heeft beleefd. Zo is hij een keer uit een vliegtuig gesprongen, heeft hij een gave rondreis door Amerika gedaan. Met de camper. Jasper is nog lang niet uitgekeken. Voor zijn volgende expeditie wil hij graag naar Japan. Misschien dat Fit uiteindelijk zelfs internationaal gaat!

Jasper is een echte mooi-weer-buitensporter. In de zomer zit hij op de racefiets, terwijl hij in de winter de sportschool opzoekt om fit te blijven. Gelukkig zijn er nog meer warme landen te bezoeken.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.