Jasper van Diest

Na een MBO-opleiding transport en logistiek ging Jasper door naar de Hanzehogeschool, waar hij bedrijfseconomie studeerde. De combinatie van processen en financiën vindt hij mooi. Ook van de Lean cursus heeft hij enorm genoten. Wat hem daarin aanspreekt is met name de manier van denken: wat kan er worden verbeterd, wat kan er efficiënter? Hij houdt ervan om altijd scherp te blijven, om processen te analyseren van en met mensen in gesprek te gaan om tot verbetering te komen.

Waar Jasper aan wil werken is zijn eigenwijsheid. Niet om het af te leren, maar om het op de situatie te kunnen afstemmen, zodat ook anderen de kans krijgen zich te uiten.

Hij vindt het belangrijk om de verwachtingen van de opdrachtgever waar te maken en om het initiatief te nemen in zijn werk. Zijn ervaring is dat er mooie dingen kunnen ontstaan als hij dingen die hem opvallen, signaleert en rapporteert. Jasper is dol op de maandelijkse Fit-bijeenkomsten, en echt niet alleen vanwege het bier. Hij vindt het fijn om in contact te blijven met zijn collega’s. Ook de aandacht die Fit besteedt aan persoonlijke ontwikkeling, waardeert hij.

Een roadtrip door Amerika staat vetgedrukt en met zes uitroeptekens bovenaan Jaspers bucketlist. In een camper door Noord Amerika toeren en een trekking door de jungle in Zuid Amerika, dat is toch gaaf?!

Jasper is een echte mooi-weer-buitensporter. In de zomer zit hij op de racefiets, terwijl hij in de winter de sportschool opzoekt om fit te blijven. Gelukkig is het in de jungle altijd lekker warm.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.