fbpx

Janet van Rijs

Al tijdens haar opleiding wist Janet dat ze controller wilde worden. Haar persoonlijke eigenschappen wijzen duidelijk in die richting: ze zoekt graag naar de oorzaken en verbanden die het verhaal achter de cijfers vertellen. Ze houdt ervan om data te analyseren en rapportages op te stellen. En ze presenteert de data zodanig dat ze begrijpelijk zijn voor non-financials.

Janet houdt van aanpakken. Als ze een doel heeft, gaat ze ervoor. Ook is ze betrouwbaar, rustig en houdt ze van structuur. Dit brengt ze mee naar elke organisatie. Ze wil de zaken goed voor elkaar hebben en ziet het als een uitdaging om processen te verbeteren. Daar gaat ze dan ook doelgericht aan werken, het liefst in een enthousiast team.

Bij Fit voelde ze zich meteen thuis. “Ik had direct een goed gevoel bij Fit. Mijn collega’s zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd in elkaar.” Hier kan ze zich verder ontwikkelen in de wereld van finance en doorgroeien naar een rol als controller. Het liefst begint ze vandaag nog met het informeren en adviseren van het management. Maar eerst nog even haar droom realiseren: een grote reis maken, bij voorkeur naar Zuid-Amerika.

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.