fbpx

Janet van Hoorn

Van kleins af aan was Janet altijd al bezig met cijfertjes. In groep 2 van de lagere school kon ze al tellen en was ze hiermee dus sneller dan met het leren van letters en woorden. Gedreven als ze altijd is, wist ze op het VWO welke kant ze op wilde waardoor ze een pakket koos met Wiskunde A & B en Economie 1 & 2. Na het VWO ging ze daarom vol overtuiging Accountancy studeren. De basis van haar werkleven bij een accountantskantoor en het behalen van de RA titel was een mooie leerschool voor haar expertise op het gebied van Finance en Control.

Janet is altijd een teamplayer geweest. Vanaf haar zevende heeft ze lang op hoog niveau korfbal gespeeld waarbij de gedrevenheid, discipline en de teamspirit ontwikkeld zijn. Samen ontwikkelen om samen verder te komen en doelen te behalen.

Verder streeft zij altijd naar perfectie en wil altijd het beste overal uit halen zowel op het werk als privé. Van betekenis kunnen zijn is voor haar een belangrijke kernwaarde. Om anderen finance professionals te kunnen begeleiden bij hun ontwikkeling is iets wat haar energie geeft.

Tegenwoordig houdt Janet zich fit door veel te wandelen, tennissen of op de racefiets te stappen. Al met al een echte Fitter die hoog scoort op al onze kernwaarden.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.