fbpx

Iddo Kooistra

Iddo kiest altijd voor een uitdaging. Waarom je opleiding International Business in het Engels doen, als deze ook in het Duits kan? En we geven hem groot gelijk. Al betekende dit wel dat Iddo zijn scriptie in twee talen mocht schrijven voor de RUG. Maar als Iddo iets wil, houdt niets hem tegen. Hij is ontzettend avontuurlijk en heeft nog lang niet genoeg gezien van alles dat de wereld te bieden heeft. Wie weet openen we met Iddo wel een internationale Fit vestiging? Ganz geil!

Ook tijdens het sporten zet Iddo zich voor de volle 100% in. Fietsen vindt hij geweldig. En dan vooral racefietsen. Zijn grote droom is dan ook om door de bergen te gaan fietsen. Het liefst natuurlijk in Oostenrijk. Daar heeft hij namelijk voor zijn studie een jaar gewoond. Verder wil deze avonturier ook nog graag met een campertje door Amerika reizen. Ambitieus is hij zeker. 

Iddo is dus een echte initiatiefnemer. Zowel in zijn werk als in zijn vriendengroep. Hij is er altijd voor iedereen en staat vooraan bij het plannen van leuke dingen. Deze deskundige teamplayer wil je dus zeker als collega.

Hij deinst niet terug voor een lastige situatie. Zelfs niet voor een harde bal die recht op hem afkomt tijdens voetbal. Naast fietsen is Iddo namelijk ook fanatiek aan het voetballen en de keeper van zijn team. Sociaal als Iddo is, vindt hij het af en toe ook heerlijk om zich even terug te trekken. Waar je Iddo dan ook voor wakker kunt maken? Een goed boek. Met een kopje koffie. Gewoon, om écht wakker te worden😉. 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.