fbpx

Hylke Kramer

Van jongs af aan is Hylke al druk bezig met cijfers. Rekenen was zijn favoriete vak op de basisschool, waarbij hij er een sport van maakte om ieder jaar de toets zo snel mogelijk goed af te ronden. Zichtbare progressie zien is dan ook iets waar hij energie van krijgt. Het is daarom niet heel verrassend dat Hylke er voor heeft gekozen voor een Master Finance in Groningen die hij in 2022 heeft afgerond.

Na zijn studie is Hylke bij Fit gaan werken om zijn ontwikkeling een boost te geven. Met het volgen van het Traineeship en zijn leergierige houding moet dit goed komen! In zijn vrije tijd is Hylke muzikant in een band met zijn jeugdvrienden. Met zijn basgitaar en toetsen vanuit het niets nieuwe muziek creëren is waar hij van kan genieten. Naast musiceren houdt Hylke er van om nieuwe sporten te proberen. Met zijn nieuwe Fit mountainbike moet dit helemaal goed komen!

Onze leergierige Hylke kijkt uit naar alle verschillende opdrachtgevers en opdrachten om daar met zijn liefde voor cijfers en wens om progressie te maken, echt aan de slag te gaan en het verschil te maken.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.