fbpx

Haijo Schipper

Analyseren, dat is waar Haijo goed in is. Uit de financiële data haalt hij de knelpunten om onderliggende problemen te ontdekken. Hij houdt ervan om resultaatgericht te werken. Daarom werkt hij graag met cijfers, want de voortgang van je input is terug te zien in de cijfers van een bedrijf.

Om fit te blijven, doet Haijo aan skeeleren en schaatsen. Hiervoor traint hij met een groep. Hij werkt graag samen en vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Dit was de reden om zijn carrière te starten in de detachering. Bij Fit had hij vanaf het eerste gesprek een klik. Dit voelde goed! Hier wil hij zich verder ontwikkelen als financial controller en ervaring opdoen bij verschillende bedrijven.

Behalve door te leren en te lezen om zich verder te ontwikkelen, wil Haijo ook op andere manieren groeien. Zo reist hij graag. Niet voor niets is hij voor zijn universitaire studie International Business naar Zuid-Korea geweest. Ook Zuid-Amerika zou hij willen zien, met het Amazonegebied met stip op 1.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.