fbpx

Guus Achterweust

Guus Achterweust is sinds maart 2022 in dienst bij Fit Professionals. Na International Business gestudeerd te hebben aan de Rijksuniversiteit Groningen is hij in contact gekomen met Loes. Detacheren is voor hem een unieke kans om verschillende bedrijven te leren kennen en met zijn sociale karakter en graag toegevoegde waarde willen leveren past dit werk ook goed bij hem.

Naast zijn werk bij Fit Professionals, speelt hij waterpolo bij G.S.Z.C. de Walvisch in Groningen. In het tweede herenteam strijdt hij samen met zijn team voor de titel. Guus draagt graag wat extra bij en zo is hij ook naast speler ook vrijwilliger bij het verenigingsleven. Verder vindt hij het leuk om te koken en het nog veel leuker om al het lekkers op te eten.

Bij Fit Professionals hoopt Guus zich de komende jaren te kunnen ontwikkelen als Finance Professional en zo een leuk begin van zijn carrière te hebben. Voor Guus een ideale kans omdat Fit Professionals hem een uitdagende werk omgeving biedt met voldoende aandacht voor zijn ontwikkeling en begeleiding gedurende de eerste jaren. Zo wordt Guus echt in het diepe gegooid bij zijn opdrachtgevers, maar voelt hij altijd de kans om zwembandjes te vragen als hij hulp nodig heeft. Met zijn waterpolo ervaring verwachten wij dat hij deze hulp niet nodig heeft, maar moedigen hem vanaf de kant aan om zich te ontwikkelen binnen Fit. Guus voelt zich erg op zijn plek binnen Fit en hoopt hier de komende jaren een mooie groei door te maken.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.