Erik Winters - BI consultant

Erik Winters

Erik is een vindingrijke BI Consultant (Business Intelligence Consultant) die veel ervaring op het gebied van software meebrengt. Voor opdrachten op het snijvlak van finance en IT is Erik dus een ideale kandidaat. Hij kan helemaal losgaan op het omdenken van een proces, zodat het beter aansluit bij de gebruikers en efficiënter verloopt. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij een Lean-fan is. Hij heeft de Orange Belt al gedaan en kijk reikhalzend uit naar de vervolgcursus.

Wat hem aanspreekt bij Fit Professionals of Finance is de open mind en het feit dat mensen centraal staan.

Erik houdt zijn geest fit met cryptogrammen en sudoku. Daar koopt hij boekjes voor, want die apps op je telefoon zijn veel te simpel. Lichamelijk zorgt Erik voor een goede conditie met wandelen, fietsen en hardlopen. De ene keer luistert hij daarbij naar snoeiharde dancemuziek, de andere keer naar het zingen van de vogels en het ruisen van de bladeren. Hoe dan ook is hij lekker buiten met de wind om z’n kop.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.