fbpx
Erik Botter

Erik Botter

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool ging Erik aan de slag als assistent controller en later als controller en teammanager. Deze functies pasten uitstekend bij hem en leverden veel ervaring op die hij nog dagelijks gebruikt binnen Fit Professionals of Finance. Met dit bedrijf hebben hij en Paulus Kooistra iets bijzonders in handen, weet hij: een toekomstgerichte organisatie die inhoudelijke deskundigheid koppelt aan een persoonlijke aanpak en innovatie.

Leergierig als hij is, heeft hij een nieuwe opleiding opgepakt: Master in International Finance, richting Finance & IT, aan de Universiteit van Amsterdam. Behalve in Fit investeert hij daarmee in zijn eigen ontwikkeling.

Erik is mensgericht (ziet snel dat er iets aan de hand is), praktisch (waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?) en vernieuwend (wordt graag expert in iets nieuws en zoekt dan weer een volgend doel). Hij houdt hoe dan ook van veel dynamiek en mensen om zich heen. Dat is een van de aspecten van Fit die hem zo aanspreekt. Verder hecht hij aan integriteit en een persoonlijke aanpak. Wat hij nog wil leren? Nóg meer genieten van de kleine dingen in het leven.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.