fbpx

Edwin Lok

Vroeger had Edwin de wens om met zijn handigheid met cijfers de wetenschap in te gaan. Al snel kwam hij tot de ontdekking dat voor hem de economie en het bedrijfsleven tastbaarder en interessanter zijn. Met een kleine omweg is Edwin na een bachelor Technische Bedrijfskunde in Enschede, waar hij nog steeds woont, achter zijn passie voor cijfers aan gegaan en gestart met zijn master Business Administration.

In het werk haalt hij de meeste energie uit onderzoekend aan de slag zijn, data inzichtelijk maken en data gebruiken voor efficiënte besluitvorming.

Zijn omgeving kent hem als een rustig persoon die altijd in is voor een grapje. Edwin kijkt graag naar voetbal, niet in een stadion, maar vanaf de bank als daar tijd voor is. En ga daarnaast graag op stap met mijn vrienden.

Edwin is bij Fit professionals terecht gekomen omdat Fit naast de focus op het financiële werk ook de menselijke en vitale kant veel aandacht geeft. Fit past daarom goed bij Edwin en ziet het detacheerwerk ook als een unieke kans om zichtzelf te ontwikkelen in verschillende functies en bij verschillende bedrijven. Op deze manier hoopt hij een complete financial te worden voor ieder bedrijf die met data-analyse ervoor zorgt dat een bedrijf op een verantwoorde en gezonde manier functioneert en zijn business kan sturen met de veelzijdige inzichten vanuit de cijfers.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.