fbpx

Duco Boonstra

Duco Boonstra is altijd recht door zee. Zowel in zijn doen en laten, als op het water in zijn zeilboot. Duco heeft een sterke mening, maar die baseert hij altijd op zijn ervaringen. Hij is bereid veel dingen een kans te geven en te proberen. Naast zeilen heeft hij daarom elke mogelijke sport al uitgeprobeerd.

Duco heeft zich altijd al aangetrokken gevoeld tot het bedrijfsleven en cijfertjes. Geen wonder natuurlijk dat hij bij Fit terecht is gekomen! Want naast alle sporten, vindt hij het ook leuk om verschillende organisaties en functies uit te proberen. Als geboren en getogen Fries ziet Duco zichzelf later wel terug verhuizen naar Friesland. Het liefst als CFO van sc Heerenveen, maar eerst nog lekker bij Fit Professionals aan het werk. 

Naast cijfertjes en sporten houdt deze Fitte Financial van bierbrouwen. Het leven gaat natuurlijk niet alleen over hard werken. Samen met zijn neef. Want vrienden en familie zijn ontzettend belangrijk voor Duco. Hij staat altijd voor iedereen klaar en geeft oprecht advies waar mensen wat aan hebben. Het mag wel duidelijk zijn hoe blij we zijn met Duco bij Fit!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.