fbpx

Derk Buit

Derk Buit houdt ervan om andere culturen te ontdekken. Hij is dan ook niet voor niets naar Duitsland en Moskou gegaan tijdens zijn studie International Business. Deze liefde kan hij ook kwijt bij zijn hobby bierbrouwen. Er zijn nog veel onbekende bierculturen klaar om uitgevonden te worden.

Derk wist van jongs af aan al dat hij graag het zakenleven in wilde. Naast ontdekken vindt hij ondernemen namelijk ook erg leuk. Daarom ziet hij zichzelf perfect passen in een commerciële functie. Of hij dan ook in het buitenland wil werken? Tsja, een internationaal bedrijf heeft hij al. Naast zijn werk bij Fit verkoopt Derk snoepgoed en koekjes over de hele wereld. Het liefste ziet hij zichzelf later in een leuk huis met een flink stuk land eromheen. Zo heeft hij alle ruimte om te doen wat hij graag wil.

Hij noemt zichzelf een echte beunhaas. Een andere hobby van Derk is namelijk lekker klussen bij vrienden. Met zijn handen bezig zijn vindt hij fijn na een lange dag naar cijfers te kijken. Toch vindt hij het wel erg leuk om in zijn vrije tijd met coderen bezig te zijn. Vooral het crawlen en scrapen van websites. 

Derk blijft Fit door het beunen, maar ook door zo nu en dan karate te doen. Veel mensen verwachten niet dat deze rustige Financial zo’n impulsieve kant heeft.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.