Demian Schomaker - Finance Trainee

Demian Schomaker

Demian is de man van de cijfertjes. Heerlijk vindt hij het om in een probleem te duiken en net zo lang te puzzelen tot het is opgelost. Ook heeft hij een scherp oog voor detail; alles dat afwijkt van de standaard, valt hem op. En dat is ontzettend handig in het werk dat hij doet, want daarin kan een kleine afwijking grote gevolgen hebben. Hij mag graag uitzoeken waarom dat gebeurt en vervolgens een oplossing uitwerken.

Wat hij nog wil leren: iets nadrukkelijker aanwezig zijn in gezelschap. Hij wordt blij van de betrokkenheid die hij bij Fit Professionals of Finance ervaart, van de maandelijkse momenten waarop hij zijn collega’s spreekt en van de mogelijkheden die Fit biedt.

Behalve dat Demian meedoet aan de bootcamps van Fit en regelmatig in de sportschool te vinden is, heeft hij een zeilboot op het Zuidlaardermeer waarmee hij vaak tochten maakt, bij voorkeur als er een stevige wind staat. Als ervaren zeilinstructeur kan hij zich dan heerlijk uitleven.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.