Daniël Moayedi

Daniël is een ambitieuze, leergierige finance professional met een brede interesse. De ideale combinatie is voor hem die van ICT en finance. Hierin wil hij zich graag verder ontwikkelen. Daniël vindt het interessant om processen binnen een bedrijf grondig te analyseren en ter discussie te stellen, om ze vervolgens efficiënter in te richten.

Bij Fit krijgt hij de ruimte en de begeleiding om zichzelf te blijven ontwikkelen. Door de betrokkenheid en persoonlijke benadering die bij Fit centraal staan, voelt hij zich helemaal op zijn plek.

Naast zijn professionele ontwikkeling heeft Daniël ook een aantal persoonlijke doelen. Die variëren van het bouwen van een website en het leren pianospelen tot een reis door Japan. Waar hij zichzelf ziet over 5 jaar? Dat weet hij nog niet. Maar met al die plannen hoeft hij zeker niet stil te zitten!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.