fbpx

Daniel Hondebrink

Oké, het liefst zit Daniel de hele dag op zijn motor. Maar hij weet als geen ander dat er ook werk aan de winkel is. Daniel is onze gedreven fanatiekeling. Heb je hem nodig? Dan is hij er voor je. Ook midden in de nacht. Je snapt wel waarom wij hem graag als Fitter wilden hebben. 

Tijdens zijn studie Finance & Control aan de Hanzehogeschool heeft Daniel zich gestort op talloze nevenactiviteiten, waaronder verschillende bestuursfuncties. Zo heeft hij zich breed kunnen ontwikkelen. Daniel zit niet graag stil, maar doet liever verschillende dingen tegelijk. En dan het liefst met mensen en bedrijven die er voor de volle 100% voor gaan. Net als hij. Als het even kan, is hij straks een van de beste BI-consultants van ons land. 

Daniel houdt van het werken in een team: met elkaar communiceren, overleggen en afspraken maken. Samen tot een oplossing komen en daarna allemaal zelf aan de slag. Want zelfstandig is hij ook absoluut. Hij kijkt altijd kritisch naar iedere beslissing en ieder proces. Daniel is niet bang om zijn deskundige feedback en visie met je te delen. 

Om nog even terug te komen op die motor: Daniel zou graag nog een keer een lange tocht met de motor maken. Bijvoorbeeld door Scandinavië. Gewoon vertrekken met een klein groepje motorfanaten, en dan maar kijken waar ze uitkomen. Dat is de ultieme vrijheid.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.