fbpx

Chiel Bruins

Chiel en z’n oma zijn 4 handen op 1 buik. Al van jongs af aan komt hij graag bij zijn oma. Niet alleen om lekker pannenkoeken te eten, maar ook om Yahtzee te spelen. Hiermee is Chiel op zijn achtste begonnen. Andere kinderen speelden met Lego, maar Chiel vond cijfertjes veel leuker. Is het dan een wonder dat hij is uitgekomen bij Fit Professionals of Finance?

Geboren en getogen in IJsselmuiden (dat is vlakbij Zwolle) vermaakt Chiel zich achter de computer tijdens het gamen met vrienden. Ook kun je hem weleens vinden in lokale cafés. Aangezien zijn liefde voor cijfers al zo vroeg opbloeide, koos hij voor de studie Bedrijfseconomie. Na zijn Master Controlling wist Chiel het zeker: zijn toekomst ligt in de controlling. Bij Fit zet hij zijn eerste stap naar het verwezenlijken van deze droom.

Chiel kan erg goed luisteren. Hij blijft altijd rustig en veroordeelt mensen niet. Zijn vrienden komen altijd bij hem als ze problemen hebben of hun verhaal kwijt moeten, om vervolgens verder te gaan met het maken van kikkergeluiden. Zo heeft hij nog wel een paar ‘quirky’ trekjes.

Chiel blijft fit door 3 keer in de week naar de sportschool te gaan. Hij gaat expres vroeg in de ochtend, dat helpt hem eerder uit bed te komen. Zo kan Chiel alles uit zijn dag halen!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.