fbpx

Bram van Diepen

Bram zorgt ervoor dat iedereen om hem heen  stevig in zijn eigen schoenen stapt. Daar krijgt Bram energie van. Die coachende kant heeft Bram altijd al gehad. Zijn jongensdroom was dan ook om basketbalcoach te worden. Omdat hij zelf veel van basketbal spelen houdt, maar ook omdat hij mensen graag helpt ontwikkelen. Samen op zoek naar hoe wij de individu en het team beter kunnen maken. Bij Fit Professionals of Finance zijn we daarom natuurlijk erg blij met hem!

En we hebben nog veel meer redenen om blij te zijn met Bram. Hij heeft namelijk een uitgebreide achtergrond in de accounting door zijn bijna 11 jaar ervaring als register accountant! Hij kan dus ook de Fitters goed coachen bij het oplossen van financiële vraagstukken. En zo hebben we direct de tweede kernwaarde van Fit in Bram teruggevonden: deskundig.

Tsja, met zijn interesse voor basketbal kan het niet anders dat Bram ook vitaal is. Zo houdt hij ervan om zijn eigen grenzen op te zoeken en te verleggen tijdens het hardlopen of zijn thuis work-outs. Vlakbij zijn boerderijtje is een groot bos waar Bram vaak te vinden is. Buiten zijn en in verbinding met zichzelf zorgen voor Bram’s mentale vitaliteit. Met dat boerderijtje heeft Bram trouwens nog grootse plannen. Zijn grote droom samen met Anouk is om de boerderij om te toveren naar een plek waarbij de mens en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. En natuurlijk kunnen daar de moestuin en dieren niet bij ontbreken. Betrokken, deskundig en vitaal zijn kernwaarden die Bram en Fit van beide in zich hebben, wat de natuurlijke Fit tussen ons verklaard.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.