Arnoud Woltman - Finance Professional

Arnoud Woltman

Als bedrijfseconoom en accountant heeft Arnoud een aantal jaren op het snijvlak van finance en IT gewerkt. Met name op het gebied van het inrichten en verbeteren van processen en projecten heeft hij veel ervaring. Hij kijkt graag verder dan de cijfers. Een breder perspectief maakt het ook makkelijker om te bepalen wat voor sturing er nodig is.

Ook al zo heerlijk, wat Arnoud betreft: altijd bezig zijn met mensen. Uitvogelen wat ze nou eigenlijk doen. De informatie verzamelen die hij nodig heeft. En een beetje te sturen, want er moet natuurlijk worden bepaald hoe de processen gaan lopen.

De positief ingestelde Arnoud is een teamspeler. Of had je dat al door? Hij houdt ervan om met mensen samen te werken en een sfeer te creëren van ‘kop omhoog, we gaan ervoor’.

Hoewel we wielrennen en mountainbiken geen ‘fietsen’ mogen noemen, is de tweewieler wel degelijk zijn favoriete middel om fit te blijven. Hij maakt vaak lange tochten op zijn ATB en wil ’s avonds nog wel eens op de racefiets springen.

Als je Arnoud uit zijn comfort zone haalt, gaat hij niet meteen met de hakken in het zand, maar wil hij wel goed nadenken over de beste manier om de situatie aan te pakken. “Ik kom er even op terug,” zegt hij dan. Vervolgens is het een kwestie van even wachten voordat zijn kop omhoog gaat. We gaan ervoor!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.