fbpx

Alex van Zoelen

Dat vitaal een van de kernwaarden is van Fit, blijkt wel uit onze Alex. Als deze man niet keihard aan het werk is, is hij wel aan het sporten. En dan vooral op het water. Alex is namelijk in zijn vrije tijd ook nog kite instructeur. Hij is zelfs een jaar naar het buitenland gegaan om kitesurfles te geven! Het liefste hangt hij de hele dag en het hele jaar door aan de vlieger. Als dit niet kan, dan blijft hij Fit door te crossfitten.

Alex van Zoelen is een ambitieuze Professional. Dat blijkt dan ook wel uit zijn kinderdroom om bij Defensie te gaan. Alex wil nou eenmaal altijd alles uit zichzelf halen. Later kwam Alex erachter dat hij ook graag werkt met cijfers en dat hij analytisch sterk is. Zo bleek het Fit DNA in hem te zitten en voelt hij zich nu bij Fit als een vis in het water! Hij vindt het erg leuk om over de strategie van een organisatie mee te denken en vindt de vertaalslag tussen strategisch en operationeel erg interessant. En laten we eerlijk zijn, met zijn goede gevoel voor de windrichting stuurt hij elke organisatie de juiste kant op. Het blijkt wel waarom onze vitale Alex de beste man is om te helpen bij het maken van strategische beslissingen.  

Het is wel duidelijk hoe onze Alex Fit blijft. Hij houdt van alle soorten watersport en zou graag nog willen leren zeilen. Aan deze bescheiden en rechtvaardige Fitter heb je een strateeg die meesurft op alle golven waar hij mee te maken krijgt.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.