fbpx

Out of Control

De wereld is niet maakbaar. Deze pandemie heeft dat maar al te goed duidelijk gemaakt. Maar hoe pas je onzekerheidsmanagement toe in een veranderende maatschappij? En wat is onzekerheidsmanagement eigenlijk precies?

Fit Professionals of Finance nodigt je uit om dit te ontdekken tijdens ons seminar “Out of Control”. We gaan samen het thema ‘onzekerheidsmanagement’ verkennen. Ook kijken we naar de veranderende rol van controller. We willen een lerend en denkend netwerk creëren, om samen verder te groeien.

Het centrale vraagstuk van de avond is: “Wat is er nodig om onzekerheidsmanagement binnen organisaties toe te passen?”. Samen met Albert van der Sluis, Oeds de Jager en Rienk Visser gaan we in break-out sessies discussiëren over verschillende onderwerpen omtrent onzekerheidsmanagement. Wil jij ook je organisatie een stap vooruit helpen? Wil je meer leren over onzekerheidsmanagement? Heb je behoefte aan nieuwe inzichten? Schrijf je dan snel in onderaan deze pagina.

Programma

De inloop van het seminar is vanaf 16:00. Aan de hand van een casus gaan we bedenken wat de beste manier is om onzekerheidsmanagement binnen organisaties toe te passen. Dit gaan we doen door verschillende vraagstukken te behandelen.  Tussentijds wordt eten en drinken verzorgd. In het tweede deel van het seminar gaan we ons richten op onzekerheidsmanagement binnen functies en bedrijfstakken. Zo kun je concrete vraagstukken gericht op jouw bedrijf op tafel leggen. We sluiten de avond af met de mogelijkheid tot netwerken en het nabespreken van de avond.

Praktische info

Aangezien we nog steeds anderhalve meter afstand moeten houden, kunnen er 30 mensen meedoen. Daarom organiseren wij dit seminar twee keer: op 17 september en 15 oktober. Dit seminar is bedoeld voor managers en beslissers.

*Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor 17 september.

*Je kunt dit seminar ook registreren als overige cursus in het portal van jouw beroepsvereniging.17 september 2020 of
15 oktober 2020

16:00 tot 20:00

€95
Inclusief consumptie

Thialf HeerenveenHosts

Albert van der Sluis (EMFC RC)

Albert heeft erg veel ervaring in het vakgebied Finance & Control. Tijdens Out of Control neemt hij je mee in zijn gedachtegang omtrent onzekerheidsmanagement. Door zijn gedrevenheid en enthousiasme zal hij je goed aan het denken zetten. Misschien valt er zelfs een Krav Maga les uit te halen?

Jasper van Diest

Jasper is Business Consultant bij Fit. Hij heeft dagelijks veel contact met professionals en opdrachtgevers. Hierdoor merkt hij goed wat maatschappelijke veranderingen voor impact hebben bij verschillende soorten bedrijven en hoe zij hier op reageren. Hij gaat echt met je meedenken tijdens Out of Control.

Rienk Visser

Rienk heeft ervaring in verschillende sectoren, maar blinkt vooral uit in organisatie-inrichting, performance management en projectmanagement. Hierdoor kan hij flexibel reageren op externe situaties die impact hebben op je bedrijf. Hij gaat je flink laten nadenken over onzekerheidsmanagement!

Paulus Kooistra

Als Finance Professional heeft Paulus veel verschillende opdrachten gedaan en veranderingen meegemaakt. Het doel van Paulus is bedrijven verder te helpen en waarde creëren door kennis te delen. Deze doelstelling zie je terug in de kernwaarden van Fit. Logisch ook, aangezien Paulus medeoprichter is van Fit Professionals of Finance.

Oeds de Jager (RC MAC)

Oeds heeft in de VS veel geleerd over 'reinventing government'. Hierdoor heeft hij verschillende ideeën over hoe bedrijven om kunnen gaan met een veranderende maatschappij. Oeds staat te popelen om je meer inzicht te geven in hoe je je bedrijfsvoering aan kan passen op externe ontwikkelingen als Covid-19.

Erik Botter

Erik heeft via verschillende consultancy opdrachten ervaring opgedaan op het gebied van Business Control en Strategisch Management. Hierdoor heeft hij een inspirerende visie ontwikkeld omtrent de combo van Finance & IT. Erik vindt dat resultaat sneller en beter tot stand komt door juiste en effectieve samenwerkingsverbanden te starten en onderhouden.

Inschrijven
15 oktober
€ 95,00
Totaal

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.