fbpx

Ontwikkel je verder in een rol als

Interim Finance Professional

Je hebt als Finance Professional de eerste stappen in je carrière al gezet. Je bent klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én te delen met organisaties en collega’s.

‘Werk en privé gescheiden houden is belangrijk en hebben veel invloed op elkaar. Binnen Fit heb ik dit goed in balans, waardoor ik mij op beide fronten goed kan inzetten!’

– Bas –

Wat wij bieden

 • Salaris tussen €3.000,- en €4.800,-
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget die meegroeit met jouw ontwikkeling
 • Een vitaliteitsbudget van €600,- per jaar
 • Een vast contract
 • Uitdagende opdrachten in de richting van jouw ambities
 • Regelmatige coaching om je te begeleiden tijdens jouw opdracht en ontwikkeling
 • Opleidingen en cursussen, zoals de Fit Digital Leadership opleiding
 • Een betrokken team waar kennisdeling centraal staat
 • Maandelijkse bijeenkomsten, borrels en sportactiviteiten

Wat wij vragen

 • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding
 • Je snapt grotendeels wat de dynamiek en werkzaamheden binnen financiële administraties zijn
 • Je hebt minimaal 1 á 2 jaar relevante werkervaring

Interim Finance Professional

De functie

Je hebt als Finance Professional al de eerste stappen gezet in je carrière. Je bent klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én te delen met organisaties en collega’s. Je werkt op opdrachtbasis voor een van onze klanten vanuit de basis bij Fit als werkgever die naast jouw ontwikkeling, jouw vitaliteit voorop stelt. Onze sportcommissie en een vitaliteitsbudget houden je fysiek gezond, maar ook voor je mentale gezondheid is aandacht. Een gezonde werk-privé balans is een must!

Om je de kans te geven je te blijven ontwikkelen hebben wij een post-hbo opleiding ontwikkeld: Fit Digital Leadership. In een periode van 18 maanden ga je aan de slag met Persoonlijk Leiderschap en Data Science. Twee key onderwerpen die jou een Future Proof Financial maken! Mocht je liever een andere training, cursus of opleiding willen volgen, dan is er een vrij te besteden opleidingsbudget.

Finance Professional

Wat kun je verwachten

Een valkuil voor organisaties kan zijn dat ‘dingen gaan zoals ze gaan, omdat ze altijd al zo gingen’. Als interimmer breng jij een frisse blik in een organisatie. Jij stelt vragen om de efficiëntie van processen te toetsen en kunt een organisatie zo helpen zich te ontwikkelen. Dit doe je vanuit je vakinhoudelijke kennis: de financiële administratie kent voor jou namelijk geen geheimen!

Als Finance Professional ben je enerzijds bezig met het uitvoeren van je taken of het invullen van een functie, anderzijds hebt je als interimmer de positie om eventuele problemen bij onze opdrachtgever bloot te leggen, te adviseren en waar mogelijk te helpen verbeteren. Wil je graag even sparren met iemand over hoe je een bepaalde situatie of taak het best aan kunt pakken? Dan denken je collega’s van Fit graag met je mee, samen weet je namelijk meer!

Veelzijdig

Brede kennis 

In een rol als Interim Finance Professional kun je brede kennis op doen, doordat je opdrachten uitvoert voor verschillende opdrachtgevers in verschillende functies. Een aantal van onze bekende opdrachtgevers zijn: UMCG, PostNL en VolkerWessels. Bij Fit vinden we het belangrijk dat je energie uit je werk haalt en daarom stellen we een opdracht die bij jouw ambities en interesses past dus ook voorop. Dit maakt onze detachering uniek. Je krijgt regelmatig persoonlijke coaching en de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Daarnaast is kennisdeling een belangrijk onderdeel binnen Fit. Jij en je collega’s staan altijd klaar om elkaar te helpen met vragen of kennissessies.

“Als Junior Interim Finance Professional heb ik mij vakinhoudelijk kunnen ontwikkelen door trainingen, juiste begeleiding en verschillende opdrachten. Door verschillende opdrachten ben ik erachter gekomen wat mijn passie is en waar mijn kwaliteiten liggen. Door deze combinatie ben ik uitgegroeid tot een waardige Professional.”

– Wendy Bunk –

Medior Finance Professional

Solliciteer direct!

Snel en gemakkelijk, binnen 1 minuut. Cv en motivatiebrief zijn nog niet nodig, we maken graag kennis met je!

  De kernwaarden van Fit Professionals

  Deskundig

  Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

  Betrokken

  We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

  Vitaal

  We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.